Not reliable or trustworthy?

Posted on

Något som stör mig väldigt mycket är när nyhetssidor har en politisk agenda t.ex. Aftonbladet och Expressen är två sidor som har en väldigt tydlig politisk agenda vilket är att smutskasta SD så mycket som möjligt. Jag gillar inte heller SD men det är så tydligt vad Aftonbladet försöker göra och detta gäller Expressen också men det är också tydligt varför SD växer så mycket som de gör.

Min fråga är då om SVT har en politisk agenda? Det hoppas jag verkligen inte.

Jag känner själv många som kommer rösta på SD och jag har så klart frågat varför och alla säger att den invandringspolitik vi har idag inte fungerar och att ta in ännu fler invandrare spär bara på problemen. Jag kan väl hålla med om att vi har stora problem med att lösa integrationen och även jag kan tycka att vi borde dra ner på invandringen tills vi har löst problemet.

Men många av de som röstar på SD är inte rasister eller nazister utan det är personer som inte är nöjda med invandringspolitiken som vi har idag och där är ett stort problem. Det finns inget annat parti att rösta på i den här frågan så var ska de rösta om det bara finns ett alternativ?

Det är vad jag tror i alla fall och det är därför SD även kommer växa ännu mer tills något annat parti tar tag i frågan. Man är inte främlingsfientlig bara för att man vill strypa tillförseln av människor som många verkar tro. Jag tycker det är dags för de andra partierna att vakna upp och ta tag i frågan istället för att undvika den eller frysa ut SD.

Det värsta man kan göra just nu är att tysta ner frågan / folket (för det är ändå just nu 10-15% av folket eller mer) för detta är nog något som har vuxit under en längre tid och kommer att växa om inget annat parti tar tag i det.

Jag föreslår att regeringen gör detta

  • Skapa en stor utredning om invandringen vad den tillför, för och nackdelar.
  • Redovisar alla kostnader samt intäkter från invandringen vilket de inte gör idag.
  • Vilka problem får vi med kulturkrocken och hur kan vi lösa den.

Folk vill ha fakta och statistik men just nu finns det knappt några undersökningar alls att ta del av vilket är väldigt konstigt så det är inte konstigt att många är skeptiska.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *