New York till våren 2014

Posted on

Jahopp äntligen är det dags att få resa till New York!

Jag och några tjejkompisar ska ta oss till andra sidan för att leva den amerikanska drömmen i hela två underbara veckor, nämnde jag shopping? 🙂 Ojoj här gäller det att spara pengar tills vi kommer dit så vi kan gå totalt loss på alla butiker som finns där. Vissa märkessaker kostar halvpriset enkelt på andra sidan. Jag har lite idéer på var vi måste besöka som jag hittade på en väldigt bra hemsida faktiskt, se min reseplanering här.

Åh vad jag längtar! jag vill ju åka nu direkt!

Men jag får hålla mig tills det är dags måste ändå spara i hopa pengar till resan så man kan leva lite lyxigt och komma hem med mycket fina märkeskläder.

Men nu kommer det ju inte bara bli shopping utan där är även väldigt mycket annat i New York, staden är ju för fasen större än man tror… Där är även en hel del sevärdheter så som Brooklyn Bridge eller varför inte frihetsgudinnan…

Jag tänkte ju själv att där måste vara vansinnigt mycket att göra i New York men besök www.newyorkportalen.se så kommer ni få en chock… var ska man börja? Man inser rätt snabbt att man inte kommer kunna se och göra allt men det gäller verkligen att planera resan så man inte ångrar något sen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *