Födelsedagspresent till sambon

Posted on

whiskyglass-fodelsedagspresentNu närmar sig min sambos födelsedag med stormsteg och nu är det verkligen tid att dra i presenten till honom innan jag gör bort mig rejält.

Varför är det alltid lika svårt att handla till män? prylar till män är oftast så himla tråkiga och utbudet är enormt mycket sämre än till kvinnor.

  • Min sambo vill inte gå på massage, han hatar det helt enkelt.
  • Smink?, nä
  • Weekend någonstans?, kanske.
  • Elektronik?, ja fast det är oftast väldigt dyrt.
  • Någon form av behandling, Nä.

Han gillar ju whisky så nu tittar jag lite på whiskyglas.nu för att se om där kanske är något som han skulle kunna gilla och det verkar som att det finns en hel del finare whiskyglas från t.ex. Orrefors.

Jag försöker se om jag kanske kan få tag i ett par kristallglas men har inte hittat det ännu och det verkar inte vara helt vanligt som det ser ut nu. Visst det är inte något krav men det vore kul med något alldeles extra i och med han fyller år.

Annars vet jag inte riktigt…

Det finns ju sådana här upplevelser som kanske hade kunnat fungera men vilken typ av upplevelse? Fallskärmshoppning är nog inte hans grej riktigt, jag tror han hade dödat mig om han hade fått något sådant. Upplevelse.com har ju lite som jag kan tänka mig köpa till honom men jag är lite osäker faktiskt.

Denna gången jag bara kanske skulle bjuda ut honom på lite dyrare middag ute på stan d.v.s. en helkväll ute med god mat samt lite alkoholförtäring senare på kvällen/natten och med det skulle jag även kunna köpa ett par whiskyglas åt honom som en minipresent + helkväll ute.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *