Letar efter barngrind till trappan och till uterummet

Posted on

barngrind-till-trädgården-uterummetVi köpte ett hus för ett tag sen som vi håller på att renovera och nu äntligen har vi fått upp en riktig trappa så nu letar jag efter en barngrind som passar trappan. Sen skulle jag vilja ha en barngrind till uterummet också för jag känner att vi måste kunna öppna upp dörren till trädgården nu när det börjar bli varmare.

Det känns riktigt skönt att våren nu är på väg och här är det faktiskt nästan 11 grader i skuggan när jag skriver det här inlägget och det är ju nu man vill börja öppna upp så man får in lite frisk vår luft. Nu har man ju märkt att en barngrind verkligen behövs mellan uterummet och trädgården för just nu använder jag sopsäckar med kläder för att blockera öppningen så inte lillen kan krypa ut i trädgården. Det känns dock inte helt tryggt kan jag ju säga för lillen har ju börjat ställa sig upp mot grejor och jag vågar inte lämna han så att han kan lyckas krypa över sopsäckarna.

Jag vill ha en så enkel barngrind som möjligt och helst samma modell i både trappan och till uterummet så det blir lite enhetligt då det är mycket snyggare.

Barngrindar är faktiskt ganska dyra om man ska köpa de som har fått bäst betyg för här blir det ingen tråkig furugrind för det vägrar jag sätta upp. Furu är så himla fult och det har jag mina föräldrar att tack för då hela deras hus är uppbyggt av furu.

Men i alla fall så har jag hittat en grind på Barngrind som heter Kiddy Guard som faktiskt verkar vara det jag är ute efter då den tar minimalt med plats när den inte används vilket är ett ganska så stort plus för min del. Men ack så dyr den är! Varför ska det vara så himla dyrt att köpa en vettig barngrind…

Med det priset överväger jag att köpa en tråkig Baby Dan barngrind faktiskt men den är så himla ful men vi behöver ju tre grindar och jag lär ha svårt att motivera priset för min sambo. Baby Dan barngrinden finns på Leksakskungen om någon undrar, synd den är så ful bara.

Just nu lutar det ändå mot Kiddy Guard fast det är så himla dyrt.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *