Sambon kom med en bärstol…

Posted on

bärstolJaha där ser man hur kommunikationen kan brista när det gäller förhållandet… Jag ville ju köpa en spjälsäng men sambon kom precis hem med en bärstol så nu får jag vänta en månad tills vi kan köpa en spjälsäng. Jag fattar inte riktigt hur han tänker men han tyckte det skulle vara bra att ha en bärstol när han är ute och går i skogen. Han tror att han kommer använda bärstolen när han är ute och går men jag är skeptisk för jag har ändå känt honom i 8 år och han är typiskt en så kallad impulsköpare som bara handlar utan att tänka.

Jaja nu har vi en bärstol men jag fattar inte riktigt hur den ska användas så det blir väl till att plocka fram manualen om jag ska använda den någonsin. Dock läste jag lite på bärstol.se och det låter iof rätt behändigt att ha en sådan. För er som inte vet så är en bärstol typ ett bärsele fast stadigare och kombinerat med ryggsäck men tyvärr tror jag att jag är för liten för att använda den men ska prova den senare ikväll.

Bärstolen han köpte är Deuter Kid Comfort I som är den på bilden, kostar 1500kr på outdoorexperten.se om någon undrar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *